Saleskandidaat is één van de drie winnaars die een plek op Demo_Day 2018 heeft gewonnen. Robert Steinmetz, Co-Founder van Saleskandidaat, stelt de organisatie voor tegenover de camera’s van Recruitment Tech TV.

Startup Pitch

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment Tech Demo_Day hen de kans om een gratis plek op dit event te verdienen door middel van een Startup Pitch. Saleskandidaat kwam hierbij als winnaar uit de bus, net als Equalture en Tigris. Charlotte Melkert vertelde in de vorige video al meer over Equalture, Tigris stelt zich binnenkort voor.

Saleskandidaat

De tool van Saleskandidaat biedt HR-afdelingen de kans om kandidaten met het juiste commerciële profiel aan te trekken. Hun doel is het verlagen van het aantal mismatches binnen sales. In bovenstaande video vertelt Steinmetz meer over deze tool, waarom ze deze hebben ontwikkeld en hoe de toekomst van Saleskandidaat eruit ziet.

Bezoek Demo_Day

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Bekijk hier de voorstelvideo van Equalture, de organisatie die een tool ontwikkelde om vooroordelen uit het selectieproces te halen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER