Saleskandidaat

SaleskandidaatMatching Software met een duidelijke focus. Wij bieden datagedreven handvatten voor recruiters om het juiste sales-talent te selecteren. Zo bouwen wij mee aan succesvolle sales teams zonder onnodig verloop en uitstroom.
De software is volledig te personaliseren en bevat een Recruiter Dashboard. Organisaties kunnen op eigen wijze het verhaal vertellen aan de sollicitanten, terwijl je van begin tot eind de applicant journey in beeld hebt.

Saleskandidaat bedient een brede klantenkring. Van IT-Solution Sellers tot Deur-aan-Deur verkopers. Samen identificeren wij de Ideal Sales Candidate voor ieder team of organisatie.
www.saleskandidaat.nl

saleskandidaat.nl

Demo’s

Tijdens Demo_Day 2018 kun je onderstaande demo’s bekijken bij de Demo Desk van Saleskandidaat:

Wie wordt succesvol bij ons?

Veel recruiters en salesmanagers zullen dit herkennen: in het sollicitatiegesprek lijkt de sollicitant dé juiste persoon voor de baan. Eenmaal aan de slag valt het toch tegen. Targets en KPI’s worden niet behaald en de werkstijl wijkt ook wel erg af. Onverwachts toch een onsuccesvolle samenwerking. Saleskandidaat toont het salesprofiel van jouw kandidaat in het selectieproces. Hierin zie jij jullie overeenkomsten en verschillen. Door de inzet van moderne assessments is het sociaal wenselijke antwoord (waar verkopers zo goed in zijn) uitgesloten.

Realistic Job Preview & Corporate Branding

Veel bedrijven hebben moeite met het vertellen van het volledige verhaal van een functie. Dit leidt er vaak toe dat sollicitanten geen goed beeld hebben van de dagelijkse werkzaamheden. Het gevaar: de nieuwe werknemer is onverwachts niet happy met de werkzaamheden.

De Saleskandidaat software is een podium om het realistische verhaal van jouw vacature te vertellen. Wat zijn de leuke en de mindere leuke kanten van de baan? Stel tegelijkertijd toekomstige collega’s voor. Dit complete plaatje allemaal in eigen huisstijl. Een extra winst voor jouw corporate branding!

Resultaat
Een bad-hire op verkoop kost je al gauw 6 tot 9 maandsalarissen. Met de inzet van Saleskandidaat verlaag je niet alleen drastisch de kans op een bad-hire, je bespaart ook tijd, energie en moeite in jouw recruitmentproces. Saleskandidaat bespaart op de kosten van uitstroom en recruitment op een leuke en moderne manier!

Spreker