Equalture is één van de drie winnaars die een plek op Demo_Day 2018 heeft gewonnen. Founder Charlotte Melkert stelt de organisatie, die een tool ontwikkelde om vooroordelen uit het selectieproces te halen, voor tegenover de camera’s van Recruitment Tech TV.

Winnende Pitch

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Daarom bood Recruitment Tech Demo_Day hen de kans om een gratis plek op dit event te verdienen door middel van een Startup Pitch. Equalture kwam hierbij als winnaar uit de bus, net als Saleskandidaat en Tigris. Zij stellen zich binnenkort voor.

Equalture

Equalture is een onpartijdige screening- en matchingtool met één heldere missie: het bieden van een eerlijke kans. Mogelijke vooroordelen worden door deze tool uit het selectieproces gefilterd, waardoor iedere professional een gelijke kans heeft om gekoppeld te worden aan een bedrijf. In bovenstaande video vertelt Melkert meer over deze tool, waarom ze deze hebben gemaakt en hoe de toekomst van Equalture eruit ziet.

Demo_Day 2018

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Meer informatie vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER