Bas van de Haterd te gast bij Recruitment Tech Monthly

Woensdag 25 april vindt alweer de vierde live-uitzending van Recruitment Tech Monthly plaats. In dit maandelijkse programma, live te volgen via Facebook, ontvangt gastheer Martijn Hemminga iedere maand een prominente gast uit de recruitmentwereld.

Maandgast

Iedere maand wordt er in Recruitment Tech Monthly met een gast gesproken over zijn afgelopen maand, het laatste recruitment en tech nieuws en wat komen gaat. In de april-aflevering is Bas van de Haterd te gast.

Over Bas van de Haterd

Bas van de Haterd is onder meer initiatiefnemer van Digitaal-Werven, een jaarlijks onderzoek naar welke organisatie aan kandidaten de beste digitale sollicitatie-ervaring biedt. Verder houdt hij zich bezig met strategisch recruitment advies en projectleiding bij de bouw van recruitmentsites. Ook houdt hij zich bezig met hoe we het werk organiseren in de (nabije) toekomst, waar de organisatie heen moet, welke beloningsmodellen daarbij passen, maar ook welke business modellen nog houdbaar zijn. Tot slot is hij co-auteur van het boek Personal Brand.nl en auteur van Werken Nieuwe Stijl, (R)evolutie van werk en 10 banen die verdwijnen & 10 banen die verschijnen.

Facebook Live

De live-uitzending is woensdag 25 april vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

René Bolier & Bjorn Veenstra

In de eerste uitzending van dit kersverse programma was René Bolier, CEO van OnRecruit, te gast. In de tweede aflevering nam Bjorn Veenstra van CompanyMatch de honneurs waar. Eind maart was Marnix de Groot van Alliander de maandgast.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER