Weer tien partners van Demo_Day 2018 zijn bekend

De volgende tien namen van partners van Recruitment Tech Demo_Day zijn bekend. Dit betekent dat er inmiddels al twintig partijen bekend zijn die op 7 juni 2018 op het event aanwezig zijn.

Nieuw

Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van één-op-één demo’s, demo sessions en tech talks krijg je in een dagdeel een goed beeld van wat er kan en wat er is. De eerste tien partijen zijn eind maart al bekend gemaakt. Daarnaast zijn er al ruim 170 aanmeldingen. Naast de eerste tien partijen zijn nu ook YellowYard, Bullhorn, CompanyMatch.me, IVYworks, Joboti, Jobdigger, Worxflow, DataChecker, HROffice Connect en Varbi toegevoegd. Dit maakt de lijst tot dusverre als volgt:

 • Indeed
 • Flipbase
 • Textkernel
 • CV-OK
 • Wonderkind
 • Minescape
 • InGoedebanen.nl
 • Intelligence Group
 • Carerix
 • OTYS
 • YellowYard
 • Bullhorn
 • CompanyMatch.me
 • IVYworks
 • Joboti
 • Jobdigger
 • Worxflow
 • DataChecker
 • Varbi
 • HROffice Connect

Er zijn nog 3 plekken vrij voor leveranciers van recruitmenttooling, kijk voor meer informatie in de mediakit.

 

31% korting tot 1 mei

Ontdekken hoe en welke tools jouw recruitment kunnen boosten? Kom dan naar Demo_Day 2018, het kleine zusje van het Recruitment Tech Event. Aan de hand van demo’s, demosessies en tech talks kun je je oriënteren én tooling uitproberen. Tot 1 mei 2018 meld je je met 31% korting aan!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER