SmartRecruiters biedt een platform dat dieper gaat dan enkel een recruitmentsysteem. Rebecca Carr, Product & Sales ingenieur bij SmartRecruiters, vertelde hier tijdens Unleash 2018 in Londen meer over aan Recruitment Tech TV.

SmartRecruiters

SmartRecruiters ontwikkelde een tool die helpt bij het vinden van de beste talenten. “Wij helpen organisaties met het zoeken, selecteren en aannemen van de grootste talenten. Dit door het zoeken en vervolgens het interviewproces te optimaliseren in hun recruitmentsysteem.” Het is dus meer dan enkel een recruitmentsysteem. “Het is erg krachtig, het is een recruitmentsysteem met een geïntegreerd CRM”, in bovenstaande video vertelt Carr hier meer over.

Grote organisaties

SmartRecruiters richt zich voornamelijk op de grotere organisaties. “Wel hebben we klanten van elke grootte. Voor kleinere organisaties, met minder dan duizend werknemers, hebben we zelfs een gratis optie. Die is vergelijkbaar met de grotere versie, maar niet zo robuust. We richten ons echt op organisaties met 10.000 of meer werknemers. Veel van onze klanten groeien snel en hebben veel baat bij ons platform”, aldus Carr.

Over UNLEASH

Op 20 en 21 maart 2018 vond het UNLEASH Conference & Expo plaats in Londen. Het voormalig HR Tech World ontving in de Engelse hoofdstad meer dan 120 populaire influencers van de meest innovatieve bedrijven en organisaties ter wereld. Op 23 en 24 oktober 2018 vindt dit event in Amsterdam plaats.

Het hele interview is hierboven te bekijken. De komende weken worden er nog meer interviews van Unleash 2018 geplaatst.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER