Dit zijn de 6 nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2017

Vandaag, 23 oktober, zijn de 6 nominaties voor de Recruitment Tech Awards 2017 uitgereikt. Juryvoorzitter Marieke van Heek verraste ABN AMRO, Olympia, Spotta, BrainsFirst, Cammio en OnRecruit met een nominatie tijdens de nominatietour.

Genomineerden Best case

De 3 cases die vandaag werden verblijd met een nominatie in de categorie Best case zijn:

 • ABN Amro
  ABN AMRO uses personalized recruitment video’s: easy, unique and relevant.
 • Olympia
  De WervingsCockpit laat iedere HR-professional, centraal of decentraal, acteren als een professioneel e-recruiter. Gevolg: hogere klanttevredenheid.
 • Spotta
  Innovatieve online live video recruitment levert Spotta een kostenbesparing op van 69% per gesprek plus een zeer positieve kandidaat-ervaring van 8.6/10!

Ook Randstad en USG People waren voorgeselecteerd maar uiteindelijk niet genomineerd.

Genomineerden Best tooling

De 3 tooling die vandaag werden verblijd met een nominatie in de categorie Best tooling zijn:

 • BrainsFirst
  BrainsFirst brengt jouw talentpool terug van kwantiteit naar kwaliteit. Betrouwbaar, genderneutraal & bias-free. Op basis van biologische (brein)bouwstenen.
 • Cammio
  Xpress Analytics van Cammio brengt de kracht van Machine Learning naar (Video) Recruitment en zorgt voor een beter voorspelbare match met persoonlijkheid.
 • OnRecruit
  Met OnRecruit vul jij meer vacatures online door alle touchpoints van jouw bezoekers te meten tot in het ATS en daar marketing automation mee uit te voeren.

Ook E-mergo en Sqillzer waren voorgeselecteerd maar uiteindelijk niet genomineerd.

Publieksjury van 24 oktober t/m 9 november

Tot en met 9 november kan iedereen stemmen op zijn/haar favoriete case of tool via deze pagina. De stem van de publieksjury telt voor 50% mee, net als de stem van de vakjury. Breng vanaf morgen jouw stem uit en maak kans op vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event van 2017 of 2018.

Stem t/m 9 november voor de Recruitment Tech Awards 2017

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER