Recruitment Tech Event 2017

Ontdek 23 november de recruitment tech van morgen tijdens de 3e editie van het Het Recruitment Tech Event. Met 3 keynotes (o.a. Hung Lee en Ben van der Burg), maar liefst 24 breakout-sessies (stel jouw eigen programma samen), innovatieve tech demo’s en de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2017. Tot 1 oktober a.s. profiteer je nog van het early bird-tarief.

Profiteer van het very early bird-tarief

Wanneer je je aanmeld vóór 1 oktober 2017 profiteer je van € 50,- korting. Wacht dus niet te lang met aanmelden als je nu al weet dat je erbij wilt zijn. En om gegarandeerd een plek te hebben, want de afgelopen edities waren 2 weken van te voren uitverkocht.

Company Ticket: 25% korting

Net als vorig jaar kun je ook met je hele team naar het Recruitment Tech Event. Dat is handig omdat in de breakouts per ronde keuze is uit maar liefst 8 sessies. Met hoe meer collega’s je gaat, hoe minder je hoeft te missen. Met 4 of meer deelnemers (maximaal 8) krijg je tot 1 november 2017 25% korting. Deelnemers moeten dan in 1 keer worden aangemeld met kortingscode X3128 C6EE D949 C426. Bij 4 of meer deelnemers wordt de korting automatisch toegepast.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER