Volgende week donderdag, 14 september 2017, sluit om 17.00 uur de inzendtermijn voor de Recruitment Tech Awards 2017. Je hebt dus nog een week om jouw monsterlijk effectieve case of monsterlijk innovatieve tooling in te zenden.

Inzenden in categorie ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden. Heb je tussen 1 oktober 2016 en 14 september 2017 succesvol technologie ingezet, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best case’. Nieuw dit jaar is dat leveranciers ook namens hun klant een case kunnen inzenden.

Inzenden in categorie ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden. Indien de tooling na 1 oktober 2016 in Nederland op de markt is gebracht, zend dan kosteloos in voor de Recruitment Tech Awards 2017 in de categorie ‘Best tooling’.

Tot en met 12 september precheck mogelijkheid

Weet je niet zeker of jouw case of tooling inzendwaardig is? Stuur dan een e-mail met korte omschrijving naar info@recruitmenttech.nl en je krijgt z.s.m. feedback.

Nog meer informatie

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER