Gini Recruit is speciaal ontwikkeld voor recruitment organisaties die hoge eisen stellen aan veelzijdigheid en gebruikersgemak van haar software. Lees over de recruitment tooling van Gini Solutions die is ingezonden voor de Recruitment Tech Awards 2017.

Recruitment tooling van Gini Solutions

Omschrijving van de tooling

Gini – Recruit ondersteund de recruitment professional in al haar dagelijkse taken. Op een overzichtelijke wijze maakt ze de processen transparant en inzichtelijk en bespaart het hen tijd doordat veel stappen zijn geautomatiseerd. Gini – Recruit is opgezet rondom de gebruiker en ondersteunt en souffleert de gebruiker hierbij zo veel mogelijk, zonder dwingend te zijn. Alle processen worden hierbij ondersteund waarbij de recruiter duidelijk de proces eigenaar is.

Wat levert gebruik van de tooling op?

Klant / Recruiter: kostenbesparing, transparantie en kwaliteitsverhoging. Indirect levert dit een omzetverhoging op voor een recruitment bureau doordat ze meer tijd hebben voor haar kerntaak. Daarnaast draagt het bij toto een positieve branding van de organisatie of het bureau.

Kandidaat: Snellere, transparantere procedures waarbij de kandidaat continue op de hoogte gehouden kan worden. Daarnaast is de kans op een baan of bemiddeling door het bureau groter waardoor de kans op een baan voor de kandidaat ook wordt verhoogd.

Waarom moet deze tooling een Recruitment Tech Award winnen?

Omdat Gini – Recruit het recriutment systeem van deze tijd is! Het is zeer productief, geeft meer inzicht en mooie matches!

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER