De recruitmentsite zijn enorm belangrijk want dat is de plek waar kandidaten op terechtkomen vanaf andere media en waar je de conversie moet maken naar solliciteren. In deze eerste aflevering van de nieuwe rubriek Tech Topics vertelt André Polderman van Minescape over het belang van de recruitmentsite en waar je aan moet denken wanneer je een (nieuwe) recruitmentsite gaat opzetten. Van employer branding tot aanzetten tot actie.

Tech Topics

Tech Topics is een nieuwe rubriek binnen Recruitmenttech.nl waar experts in korte video’s meer vertallen over een bepaald onderwerp op het gebied van recruitment en technologie.

Workshop recruitmentsite op 20 juni 2017

Een kandidaat overhalen om de site te bezoeken is één, maar als hij daar eenmaal is, wil je hem ook overhalen om te solliciteren. Hoe doe je dat? Welke rol spelen content en UX design daarin? Op dinsdag 20 juni 2017 neemt Minescape je van 14:00 tot 16:00 uur mee in de recruitmentsite en hoe UX design hierin een rol speelt. Aansluitend aan is er een netwerkborrel om met elkaar na te praten. Meer info

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER