5 redenen waarom je als recruiter Demo_Day op 8 juni niet mag missen

Met nog een maand te gaan komt de eerste editie van Recruitment Tech Demo_Day aardig dichtbij. Op 8 juni 2017 staan 20 leveranciers van recruitmenttechnologie klaar om jou hun nieuwste recruitmenttechnologie te laten zien én laten proberen. Waarom je dit event niet mag missen lees je in deze 5 redenen.

5 redenen waarom je naar Demo_Day ‘moet’ komen

1. Grootste demo event in de Benelux

Recruitment Tech Demo_Day is het grootste 100% demo event in de Benelux op het gebied van recruitmenttechnologie. Maar liefst 20 leveranciers met een kantoor in Nederland (en soms ook België) geven acte de présence. Alle demo’s, sessions en talks zijn in het Nederlands!

2. Meer dan 50 verschillende demo’s bij de demo desks

Op een dag kun je meer dan 50 verschillende demo’s bekijken bij de 20 leveranciers. Zij kunnen je een of meerdere één-op-één demo’s geven van hun recruitmentoplossingen bij hun demo desks. Ontdek nieuwe tooling, bekijk de demo’s en probeer ze uit.

3. 13 verdiepende demo sessions in het tech theater

Naast één-op-één demo’s bij de demo desks verzorgen een dertiental leveranciers een demo session in het tech theater. In 20 minuten vertellen zij meer over hun oplossingen die jouw recruitment kunnen faciliteren en optimaliseren. Bepaal zelf welke sessies je bezoekt. Wees wel op tijd want er is plaats voor zo’n 15 personen. Bekijk het programma.

4. 3 tech talks van experts

Tussen de 13 demo sessions door van leveranciers verzorgen een drietal experts een tech talk. Tom van der Valk, Bas van der Haterd en Martijn Hemminga verzorgen ieder een inhoudelijke presentatie over koppelingen en integraties, de recruitmenttechnologie van 2020 en hoe je een recruitmentsysteem selecteert. Bekijk het programma.

5. Tech bag met o.a. korting op Recruitment Tech Event

Diverse leveranciers laten je niet met lege handen naar huis gaan en dus krijg je ook de Tech Bag mee naar huis met informatie en goodies op het gebied van recruitmenttechnologie. En met een kortingsvoucher van 35% op het Recruitment Tech Event op donderdag 23 november 2017. Alleen al door het laatste heb je jouw deelname aan Recruitment Tech Demo_Day 2017 direct terugverdiend.

Meld je ook aan

Demo_Day is hét oriëntatie event voor iedereen die binnen nu en een jaar wil investeren in recruitmenttooling. Bespaar je zelf veel tijd en geld door 8 juni in een paar uur demo’s te bekijken en contacten te leggen. Inmiddels hebben 220 collega recruiters en hr-professionals zich al aangemeld voor Recruitment Tech Demo_Day. Mis het niet en schrijf je nu in! Deelname kost slechts € 95,- p.p. excl. BTW wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta-bureau). Deelname is inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, lunch en parkeerticket voor 4 uur.

Hoe beoordeel jij jouw recruitment tech leveranciers en in welke recruitmenttooling ga je in 2022 investeren?

Doe mee met de Recruitment Tech Survey 2022, ontvang gratis het gedrukte rapport én maak kans op mooie prijzen

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER