Tech talk op Demo_Day: de valkuilen bij integreren van recruitmentsysteem op recruitmentsite

Donderdag 8 juni vindt Recruitment Tech Demo_Day plaats. Hèt oriëntatie event op het gebied van recruitmenttechnologie met maar liefst 50 demo’s van 20 verschillende leveranciers. Ook worden er een drietal Tech Talks gegeven door experts. Tom van der Valk vertelt in de ochtend over de valkuilen bij het integreren van het recruitmentsysteem (ats) met de recruitmentsite.

Tech talks in het tech theater

Tussen alle demo desks staat tijdens Demo_Day het tech theater waar de hele dag door demo sessions en tech talks worden gegeven. Om 10.30 uur trapt Tom van der Valk het inhoudelijk programma af tijdens Demo_Day met zijn tech talk over hoe je een recruitmentsysteem goed integreert in de recruitmentsite om onder meer een goede candidate experience te geven. Lees hier meer over de tech talk van Tom en de rest van het ochtendprogramma met onder meer demo sessions over:

Kom ook naar Demo_Day op 8 juni

Demo_Day is hét oriëntatie event voor iedereen die binnen nu en een jaar wil investeren in recruitmenttooling. Bespaar je zelf veel tijd en geld door 8 juni in een paar uur demo’s te bekijken en contacten te leggen. Inmiddels hebben 220 collega recruiters en hr-professionals zich al aangemeld voor Recruitment Tech Demo_Day. Mis het niet en schrijf je nu in! Deelname kost slechts € 95,- p.p. excl. BTW wanneer je werkzaam bent bij een werkgever of bureau (uzb/w&s/deta-bureau). Deelname is inclusief hapjes en drankjes gedurende de dag, lunch en parkeerticket voor 4 uur.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER