Stem nog t/m 10 november voor de Recruitment Tech Awards 2016

Met nog vier dagen te gaan, hebben inmiddels meer dan 450 mensen hun stem uitgebracht voor de Recruitment Tech Awards 2016. Tot en met donderdag 10 november 17.00 uur kan iedereen nog stemmen op de 5 genomineerden: Hunkemöller, USG People, Hello Talent, IVY works en Recruitz.io.

Genomineerden in de categorie ‘Best tooling’

De vakjury heeft drie leveranciers genomineerd (in alfabetische volgorde):

Genomineerden in de categorie ‘Best case’

In de categorie ‘Best case’ heeft de vakjury twee cases genomineerd (in alfabetische volgorde):

Nog geen gelopen race

Een tussenstand wordt niet bekendgemaakt, maar met name in de categorie ‘Best case’, waar Hunkemöller en USG People met elkaar strijden, liggen de stemmen dicht bij elkaar. De beoordeling van de vakjury en van de publieksjury tellen beide voor 50% mee bij het bepalen van het eindresultaat. Op donderdag 24 november 2016 worden de Recruitment Tech Awards 2016 uitgereikt tijdens de tweede editie van het Recruitment Tech Event in Utrecht. Iedereen die zijn of haar stem uitbrengt maakt kans op het winnen van een vrijkaart voor het Recruitment Tech Event 2016 op donderdag 24 november 2016 of de editie van 2017 (donderdag 23 november 2017).

Stem voor de Recruitment Tech Awards 2016

De Recruitment Tech Awards 2016 worden net als vorig jaar mede mogelijk gemaakt door Compagnon.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER