Het Recruitment Tech Event vindt donderdag 24 november plaats in Silo 61 in DeFabrique. Silo 61 is een stoere, robuuste locatie met oude takels aan het plafond, originele transportkratten verspreid door de ruimte en opengewerkte silo’s boven de ronde bar. De ideale plek voor een informeel event als het Recruitment Tech Event. Bekijk de 360 graden video in de nu nog lege Silo 61.

Geschiedenis van de locatie

Toen Ulbe Twijnstra in 1921 zijn lijnolie- en mengvoederfabriek liet bouwen, had hij niet kunnen vermoeden dat zijn pand 80 jaar later een van meest karakteristieke en innovatieve evenementenlocaties van Nederland zou worden. We nemen je mee terug in de tijd…

Tussen de Utrechtse en Amsterdamse weilanden, op een strategische plaats tussen het spoor en huidige Amsterdam-Rijnkanaal, bouwde Ulbe Twijnstra in 1921 zijn lijnolie- en mengvoederfabriek. Bekijk de hele geschiedenis op de website van DeFabrique.

De Fabrique: locatie Recruitment Tech Event

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER