Recruitmenttechnologie wordt steeds belangrijker in de strijd om schaars talent. Of het nu gaat om vacatureteksten, sourcen of een optimale candidate experience. In deze tweede video bespreekt Oscar Mager 4 innovatieve recruitmenttools die het in 2016 gaan maken.

The Innovative Recruitment Sixteen

Tijdens het Recruitment Tech Event 2015 verzorgde Oscar Mager een breakout waarin hij de 16 meest innovatieve recruitmenttools besprak die het dit jaar helemaal gaan maken. In deze tweede video bespreekt Oscar de recruitmenttools virtual reality (360 graden), Privy HR, Chrystal Knows en Textio.

Wordt vervolgd

In februari is de eerste video verschenen in deze serie van vier video’s. Oscar behandelde toen de (recruitment)tools Slack, Trello, Breezy HR en Hello Talent. In april en mei verschijnen de derde en vierde video met in iedere aflevering 4 nieuwe tools. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis in voor de maandelijkse e-mailupdate of volg ons via Facebook of Twitter.

Over Oscar Mager

Oscar Mager is oprichter/eigenaar van Recruiting Essentials en specialist op het gebied van Global Talent Acquisition. Hij ondersteunt internationaal opererende organisaties bij het identificeren en aantrekken van het beste talent, het ontwikkelen en implementeren van recruitmentstrategieën en het inzetten van vernieuwende recruitment-oplossingen. Daarnaast adviseert hij ontwikkelaars van innovatieve recruitmentproducten en -technologieën in verschillende landen. Oscar spreekt regelmatig op internationale recruitment events en maakt deel uit van een omvangrijk netwerk van gedreven HR Tech en recruitmentspecialisten, die intensief kennis delen over de laatste recruitmentontwikkelingen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER