Innovatieve recruitmentoplossingen spelen een steeds grotere rol in het identificeren, kwalificeren, interviewen en aantrekken van talent. In deze eerste van vier video’s, opgenomen tijdens het Recruitment Tech Event 2015, bespreekt Oscar Mager de meest innovatieve recruitmenttools van 2016.

De 16 meest innovatieve recruitmenttools van 2016 (2/4)

Bekijk De 16 meest innovatieve recruitmenttools van 2016 (2/4) waarin Oscar onder meer stilstaat bij Virtual reality (360 graden) en Chrystal Knows.

The Innovative Recruitment Sixteen

Oscar Mager verzorgde een breakout tijdens het Recruitment Tech Event 2015 waarin hij de 16 meest innovatieve recruitmenttools besprak die recruitment in 2016 een ander gezicht gaan geven. In deze eerste video bespreekt Oscar de (recruitment)tools Slack, Trello, Breezy HR en Hello Talent.

Wordt vervolgd

In april en mei verschijnen deel 3 en 4 met in iedere aflevering 4 nieuwe tools. Op de hoogte blijven? Schrijf je dan gratis in voor de maandelijkse e-mailupdate of volg ons via Facebook of Twitter.

Over Oscar Mager

Oscar Mager is oprichter/eigenaar van Recruiting Essentials en specialist op het gebied van Global Talent Acquisition. Hij ondersteunt internationaal opererende organisaties bij het identificeren en aantrekken van het beste talent, het ontwikkelen en implementeren van recruitmentstrategieën en het inzetten van vernieuwende recruitment-oplossingen. Daarnaast adviseert hij ontwikkelaars van innovatieve recruitmentproducten en -technologieën in verschillende landen. Oscar spreekt regelmatig op internationale recruitment events en maakt deel uit van een omvangrijk netwerk van gedreven HR Tech en recruitmentspecialisten, die intensief kennis delen over de laatste recruitmentontwikkelingen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER