Recruitment Tech Event 2015 zeer goed beoordeeld

Het eerste Recruitment Tech Event vond 3 maanden geleden plaats en inmiddels is zowel de evaluatie bij deelnemers als partners afgerond. Conclusie is dat het event zeer goed is beoordeeld.

Geïnformeerd en geïnspireerd

Tijdens en na het event was via sociale media al goed te merken dat deelnemers en partners enthousiast waren. In de online evaluatie, die door 80 deelnemers is ingevuld, blijkt dat bijna 92% van de bezoekers voldoende of (zeer) goed is geïnformeerd en geïnspireerd tijdens het event. Ook de locatie van het event, DeFabrique in Utrecht, en de communicatie werd goed beoordeeld. Een aantal reacties van deelnemers:

  • “Een goede balans tussen informatief en interactief.”
  • “Goede verhoudingen qua inhoud, snelheid, ambiance, omgeving.”
  • “Heel soepel verloop van de dag, goede aanwijzingen en strakke planning. Catering ook goed verzorgd.”
  • “Ik vond de opbouw van de dag prima. Zeker de plenaire sprekers vond ik erg goed. Locatie was super. Erg leuk!”
  • “Een goed georganiseerd evenement op een mooie locatie. Qua sprekers mag het nog wel iets meer tech hebben zoals de spreker Oscar Mager.”
  • “Opzet was goed, geweldige locatie, mooie ruimte! Geluid was goed, indeling ook. Organisatie top!”
  • “Echt een topstart voor een event. Complimenten! Mooi ook de spectaculaire opening en afsluiting.”

Goed beoordeelde sprekers

Robert Versteeg van Witlox Van den Boomen en Bert Koning van WCC Smart Search & Match zijn van de plenaire sprekers het beste beoordeeld. In de eerste breakout-ronde scoorden Martijn Kriekaard (Deloitte), Oscar Mager (Recruiting Essentials) en Esther Sietses (TNO) het hoogst. In de tweede breakout-ronde kregen Suzanne Bisschop (Hunkemöller) en Marieke van Heek (MN) de hoogste waardering van de deelnemers.

Verbeterpunten

Uiteraard zijn er ook verbeterpunten. Onder meer werd een plenaire spreker gemist met een overkoepelend verhaal over recruitmenttechnologie. En de pitch van de genomineerden voor de Recruitment Tech Awards werd te kort gevonden om een goed beeld te krijgen van de tooling of case. Tenslotte was het op sommige momenten erg druk tijdens de lunch en stond het geluid soms wat hard. De verbeterpunten worden uiteraard meegenomen bij de organisatie van het event in 2016.

Bijna alle partners in 2016 weer van de partij

Ook de partners kijken terug op een succesvolle eerste editie. Inmiddels hebben Hireserve, Minescape, HROffice, CV-OK en Connexys zich alweer verbonden aan het Recruitment Tech Event 2016 dat op donderdag 24 november 2016 plaatsvindt. De overige partners hebben nog niet besloten of zij in 2016 er weer bij zijn.

Save the date: Recruitment Tech Event 2016

De 2e editie van het Recruitment Tech Event vindt donderdag 24 november 2016 plaats. Zet deze dag alvast in jouw agenda.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER