Recruitment Tech Event: Trending en heel veel tweets

De eerste editie van het Recruitment Tech Event was al bij de plenaire opening trending topic in Nederland. Tijdens het event was er ook een grote piek met hashtag #rte15. Bekijk alle tweets van gisteren terug in dit overzicht.

Trending topic

Het Recruitment Tech Event 2015 was nog geen 20 minuten van start of het event was al trending topic op Twitter.

Recruitment Tech Event trending topic

Recruitment Tech Event 2015 in tweets

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER