In de Recruitment Tech Monthly van 1 juni is Steven Baeyens (Litto) virtueel te gast in de Recruitment Tech-studio. Host Martijn Hemminga neemt je mee in het laatste nieuws in recruitmenttechnologie en blikt vooruit op de 2022-edities van Demo_Day en het Recruitment Tech Event.

Laat je inspireren over recruitmenttechnologie

Wil jij vrijblijvend kennismaken met de beste recruitmenttechnologieën van Europa? Van recruitmentsystemen tot chatbots, van cv-parsers tot onboardingtools. Tijdens Demo_Day BE (2 juni) en Demo_Day NL (9 juni) presenteren de meest vooruitstrevende leveranciers uit binnen- en buitenland zich aan de hand van pitches, demo’s en een expovloer. Beide evenementen zijn gratis voor alle bezoekers. Meld je hier aan voor de Nederlandse versie, en hier voor de Belgische. 

Op 9 juni in Utrecht vindt tevens de zevende editie van het Recruitment Tech Event 2022 (RTE22) plaats. Laat je inspireren over hoe technologie jouw recruitmentproces kan optimaliseren, met live talkshows, een uitgebreid breakout-programma en inspirerende keynotes. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus meld je snel aan. 

Litto: een nieuwe manier van recruiten

Virtueel te gast in de studio: Steven Baeyens, Go-To-Market specialist bij Litto. De Belgische scale-up won eerder een plek op Demo_Day België én Demo_Day Nederland door de Recruitment Tech Demo_Day Startup Pitch 2022 te winnen. Litto is snel uitgegroeid van een search en match-specialist naar een data augmentation platform voor staffingbedrijven. Inmiddels werkt de Belgische scale-up voor een mooi arsenaal aan klanten, zoals VDAB, Jobat en House of HR.

“Garbage in, garbage out. Daar willen we met Litto iets fundamenteels aan veranderen.”

“Hoewel ons algoritme als één van de beste in de markt kan beschouwd worden, is en blijft de performance van zo’n algoritme afhankelijk van de data kwaliteit waarover men als recruitment kantoor beschikt”, vertelt Baeyens. “Garbage in, garbage out. Daar willen we met Litto iets fundamenteels aan veranderen. We hebben een algoritme ontwikkeld waarmee we in elke stap van het selectieproces aan elke kandidaat de juiste gepersonaliseerde vragen kunnen stellen. Dit zorgt voor een nieuwe manier van recruiten.”

Verder tijdens de Monthly

Naast een vooruitblik op de evenementen, bespreekt host Martijn Hemminga samen met Baeyens het laatste nieuws op het gebied van recruitmenttechnologie. Zo staan we onder meer stil bij:

In verband met Demo_Day België, begint de Monthly-uitzending op 1 juni iets eerder. De livestream wordt om 11.00 uur uitgezonden via het LinkedIn-kanaal van Recruitment Tech. Volg ons op LinkedIn om een melding te krijgen wanneer de uitzending begint.

Kijk de uitzending van mei terug

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER