RecruitNow is één van de meer dan leveranciers die op 9 juni aanwezig is tijdens Recruitment Tech Demo_Day. Sales Director Jeroen Wijninga en Senior Account Executive Yori Boot geven in dit interview een voorproefje wat je bij hun demo spot kunt verwachten en wie RecruitNow is.

ATS cruciaal om digitaal te zijn

Wijninga: “De digitalisering van de recruitmentbranche is onomkeerbaar. Onze visie en overtuiging is dat het juiste ATS cruciaal is om een ‘digitaal’ uitzendbureau te kunnen worden. Dat houdt in dat je online bent, samen digitaal kunt werken en compliant bent in één systeem dat de gebruiker ook actief ondersteunt in de dagelijkse werkzaamheden en daarmee helpt om de groeiambities van de organisatie te realiseren. Want het is belangrijker dan ooit om je recruitmentfunnel futureproof in te richten. Zo kun je je focussen waar het echt om draait: succesvolle plaatsingen en persoonlijke aandacht voor je kandidaten.”

Cockpit ATS

“Met ons Cockpit ATS ben je in staat om meer plaatsingen uit je eigen database te realiseren. In deze krappe arbeidsmarkt is het zeer uitdagend om de juiste kandidaat te vinden. Cockpit biedt tal van functionaliteiten die de recruiter helpen om snel en zeer effectief de juiste kandidaten te vinden in de database.” Aldus Boot.

Wijninga: “Gebruiksvriendelijk is het belangrijkste focuspunt. Een ATS moet de gebruiker maximaal helpen en ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. De intercedent wordt geholpen met automatische matches, sales leads, arbeidsmarkt data, workflows, notificaties, talentpools et cetera. Dit scheelt al snel 1 á 1,5 uur per medewerker per dag. Cockpit is zo gebouwd dat het snapt hoe intercedenten of recruiters werken. Het is voor en door gebruikers gemaakt en heeft een korte inwerktijd.”

Boot: “Cockpit is als enige recruitmentsoftware 100% mobiel en regelt alles rond privacy en AVG. Het kan op elk moment van de dag en via elk device gebruikt worden. Alle data heb je inzichtelijk waardoor je beslissingen kan nemen op basis van feiten. Niet beslissen op buikgevoel, maar sturen op KPI’s uit Cockpit.”

Eén krachtig platform voor hele recruitmentproces

Wijninga: “Wij bieden één krachtig platform voor jouw hele recruitmentproces. Cockpit zorgt ervoor dat de recruiter focus behoudt op alle recruitment- en matchactiviteiten die te maken hebben met het creëren van de plaatsing. Met Cockpit blijf je als recruiter dus 100% focus houden op alle commerciële processen (frontoffice) om zodoende de kandidaat en opdrachtgever snel en kwalitatief te helpen.”

“Zodra de plaatsing is goedgekeurd stuurt Cockpit de benodigde plaatsingsgegevens naar de backoffice. Hier wordt de plaatsing aangemaakt en worden de benodigde contracten gerealiseerd. Cockpit koppelt met alle backoffice software waardoor je als recruiter met één inlog zowel in de front- als backoffice kan werken. Door als recruiter vooral in de frontoffice (Cockpit) te werken behoudt je continu focus op je belangrijkste taken en activiteiten. Dit zorgt voor groei, tijdsbesparing en plezier in het werk.”

Wat te verwachten bij demo spot

Boot: “Wij vinden het belangrijk om iedere klant goed te woord te staan. Tijdens de beurs zijn we dan ook zeer geïnteresseerd hoe recruiters processen hebt ingericht, welke software en tooling ze nu al gebruikt en waar op dit ogenblik de uitdagingen zitten. Door dit samen met hen te bespreken kunnen wij zeer gericht, tijdens de beurs, enkele mogelijkheden van Cockpit (ons platform) laten zien die bijdragen aan de groei, digitalisering en het futureproof maken van uw organisatie.”

Demo talk: Jouw staffingbureau online, digitaal en AVG-compliant

Wijninga: “Tijdens de demo talk op Demo Day vertellen wij waarom Cockpit het meest innovatieve ATS is wat er op dit ogenblik te verkrijgen is. Wat maakt Cockpit uniek, waarom kiezen steeds meer klanten voor ons en wat zijn de mooiste features die daadwerkelijk bijdragen aan groei? Dat hoor je tijdens onze demo talk.”

Meld je gratis aan voor Demo_Day

Recruitment Tech Demo_Day is hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om jouw recruitment te boosten. Aan de hand van demo’s en demo talks kun je je  oriënteren én tooling uitproberen. En dat allemaal gratis als je recruiter bent die werkzaam is bij werkgever of intermediair (w&s/interim/detachering). Meld je uiterlijk 26 mei a.s. gratis aan.

Meld je gratis aan voor Demo_Day op 9 juni in Utrecht

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER