Op donderdag 9 juni 2022 tonen meer dan 25 leveranciers van recruitmenttechnologie hun oplossingen tijdens Demo_Day 2022 in Utrecht. Na twee online edities kun je dit jaar weer als vanouds langs demo spots lopen, demo talks volgen en genieten van de live cooking lunch of borrel. Demo_Day is bij tijdige aanmelding gratis te bezoeken als recruiter of arbeidsmarkt(communicatie)professional, werkzaam aan corporate of bureauzijde. Meld je nu gratis aan!

Demo’s en demo talks

De naam Demo_Day zegt al waar het omdraait: demo’s van recruitmentsoftware. Meer dan 25 verschillende leveranciers uit binnen- en buitenland tonen hun nieuwste oplossingen. Naast een expovloer waar leveranciers één-op-één demo’s geven, kun je ook demo talks volgen in een tweetal breakoutzalen.

Waarom nu al (gratis!) aan moet melden

Demo_Day richt zich op gebruikers van recruitmentsoftware en tot 25 mei kunnen zij zich gratis aanmelden voor de ochtend of de middag. Maar hoe eerder je je aanmeld, hoe meer extra’s je krijgt:

  • Aanmelden vóór 4 april: goodie bag en gratis parkeerkaart
  • Aanmelden tussen 4 april en 4 mei: goodie bag

Daar er beperkte beschikbaarheid is per demo talk krijgen de eerste aanmelders ook als eerste de kans om zich aan te melden voor deze sessies.

Meld je gratis aan voor Demo_Day 2022

Wat kun je verwachten?

Bekijk hier de promovideo met beelden van voorgaande edities van Demo_Day.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER