Laatste dagen om in te zenden Recruitment Tech Awards: deadline 10 september

De deadline voor het inzenden voor de Recruitment Tech Awards 2021 nadert snel. Tot en met vrijdag 10 september is het nog mogelijk om in te zenden voor de 7e editie van de  Recruitment Tech Awards 2021. Innovatieve recruitmenttooling en effectieve cases waarin tooling een belangrijke rol speelt, kunnen worden ingezonden om kans te maken op de felbegeerde awards.

Benelux

Net als afgelopen jaar kunnen cases die zich afspelen in België of Luxemburg worden ingezonden, net als recruitmenttooling van leveranciers met een vestiging in de Benelux. De taal waarin moet worden ingezonden is nog wel in het Nederlands. In de afgelopen jaren zijn de awards uitgegroeid tot een belangrijke prijs in het vak met winnaars als VNOMOlympiaUSGWonderkindFlipbaseOnRecruitAlbert Heijn, Independent Recruiters en Recruit Robin (2x).

Inzenden ‘Best tooling’

Leveranciers van recruitmenttechnologie die in de afgelopen 12 maanden een innovatieve tooling of nieuwe update/versie/module hebben gelanceerd kunnen hun tooling inzenden via onderstaande button.

Zend jouw tooling in

Inzenden ‘Best case’

Werkgevers en intermediairs (w&s/uzb/detachering) die op effectieve wijze tooling inzetten voor hun recruitment kunnen hun case inzenden via onderstaande button:

Zend jouw case in

Planning 2021

16 augustus: Start inzenden
10 september: Einde inzenden
17 september: Voorselectie bekend
27 september: Presentaties aan vakjury
18 oktober: Nominaties bekend
19 oktober: Start publieksjury
02 november: Einde publieksjury
18 november: uitreiking

Meer info over de awards

Kijk voor de voorwaarden voor het aanmelden hier. Meer informatie over de Awards is te vinden op de officiële pagina.

Wat levert het op?

De winnaars van de Awards in 2020, Independent Recruiters en Recruit Robin, schoven onlangs aan in de studio van Recruitmenttech.nl om te vertellen over hoe en wat het winnen van de awards in 2020 hen heeft opgeleverd. Bekijk het terug in onderstaande video of podcast:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER