Tijdens de Recruitment Tech Monthly van woensdag 1 september werd het laatste nieuws op het gebied van recruitment & tech behandeld door host Martijn Hemminga. De replay en de podcast kun je vanaf nu terugkijken of -luisteren.

In de uitzending

Onderwerpen die aan bod kwamen tijdens de uitzending waren:

  • Varbi digitaliseert referentiecheck met Refapp
  • Poolz overgenomen door inhuurplatform Flextender
  • Table Talk met de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2020: Olfertjan Niemeijer (Independent Recruiters) en Aron Schilder (Recruit Robin)
  • Het boek An offer you can’t refuse van RTE21 spreker Steven Van Belleghem
  • Zo selecteer je een recruitmentsysteem
  • Het laatste Recruitment Tech Event nieuws
  • En nog veel meer…

Very early bird korting RTE21

Tijdens de uitzending stond Hemminga ook stil bij de very early bird voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event. Tot en met 3 september profiteer je nog van maximaal € 100,- korting op een offline of online ticket voor het event dat 18 november plaatsvindt in Utrecht. Kijk voor meer informatie en om jouw ticket met korting te kopen op de site van het Recruitment Tech Event.

Oproep: Recruitment Tech Stack

In de serie Recruitment Tech Stack neemt Martijn Hemminga, oprichter van onder meer Recruitment Tech, een kijkje bij de gebruikers van recruitmenttooling. Gebruik jij recruitmenttooling en wil je hier wat over vertellen? Mail dan Martijn op martijn@recruitmenttech.nl. Eerder vertelde Ellen de Lange van Brandwise al over hun Tech Stack, dit is hier terug te kijken en luisteren.

Monthly ook als podcast

De Recruitment Tech Monthly kun je ook als podcast terugluisteren op onze eigen site en via bekende podcast apps als Apple PodcastsGoogle PodcastsStitcher en Spotify.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER