Tijdens het Recruitment Tech Event 2020 werd eind november bekend dat Recruit Robin en Independent Recruiters de winnaars waren van de Recruitment Tech Awards. We blikken terug op de uitreiking.

Dit was de ‘Best case 2020’

Independent Recruiters heeft Recruit Robin vroegtijdig geïntegreerd en hiermee in de afgelopen twaalf maanden meetbaar impact gerealiseerd. Door de integratie van Recruit Robin heeft ze de tijdsinvestering in sourcing kunnen reduceren met > 90%, benadert ze drie keer meer kandidaten en is het werkplezier van 24 recruiters toegenomen! Hier lees je meer over de case van Independent Recruiters.

Wat was het resultaat?

Met Recruit Robin bespaarden ze tijd op sourcing. Een zoekopdracht die voorheen twee uur koste, voltooiden ze nu in twee minuten. Ze realiseren een tijdsbesparing van tenminste 90% en hebben daardoor meer tijd om te engagen met kandidaten.

Olfertjan Niemeijer neemt namens Independent Recruiters de Award in ontvangst.

Dit was de ‘Best tool 2020’

Met Reach out van Recruit Robin benader je kandidaten via zes kanalen (e-mail, Inmail, Indeedmail, SMS, WhatsApp en telefoon) vanuit één applicatie. Ook zijn kandidaten door Reach out verrijkt met contactinformatie. Daarbij helpt Reach out met het personaliseren van berichten. Als je één bericht hebt opgesteld, dan personaliseert Reach out automatisch de berichten voor alle andere kandidaten van jouw shortlist. Jouw bericht wordt verrijkt met een opt-in request en het eerste contact wordt automatisch geregistreerd in jouw ATS.
Met Reach out van Recruit Robin halveert een recruiter de tijdsinvestering, benadert ze meer kandidaten en komt drie keer zo vaak in gesprek met kandidaten. Hier lees je meer over de tooling van Robin.

Wat levert gebruik op?

Met Reach out halveren recruiters hun tijdsinvestering van 20-25%. Door de extra tijd en snelheid benaderen ze ook meer kandidaten. In combinatie met de ‘geautopersonaliseerde’ berichten resulteert dit in 3x zo veel echte gesprekken met kandidaten! Kandidaten worden persoonlijker benaderd wat tot een betere kandidaat-ervaring leidt. Met de AVG opt-in wordt hun privacy gewaarborgd en kunnen ze zelf bepalen door wie ze in de toekomst wel en niet benaderd zullen worden.

Aron Schilder namens Recruit Robin, winnaar in de categorie ‘Best tool 2020’

Uitreiking

Bekijk in onderstaande video de uitreiking van de zesde editie van de Recruitment Tech Awards:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 9 juni 2022. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER