Recruitment Tech Event 2021: Offline maar wel op het grote scherm

Op donderdag 18 november vindt de zevende editie plaats van het Recruitment Tech Event. Na vijf offline en één online editie zal deze zevende editie plaatsvinden als een combinatie. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar om fysiek aanwezig te kunnen zijn, via een livestream is het evenement ook online te volgen.

Programma

Deze zevende editie vindt plaats in de Pathé Leidsche Rijn in Utrecht, waar een middagprogramma gehouden wordt met talkshows, breakouts, de uitreiking van de Recruitment Tech Awards 2021 én een afsluitende keynote van een internationale topspreker, die in juli bekend wordt gemaakt. Het event is zowel op locatie als online te volgen.

Early-bird

Tot en met 3 september profiteer je nog van de very early bird en betaal je slechts €195,- voor een offline ticket en €55,- voor een online ticket. Mocht het fysieke deel van het event toch niet doorgaan in november, dan krijg je jouw geld terug voor het fysieke deel van het offline ticket en wordt deze omgezet naar een online ticket. Je loopt zo geen risico om in de early bird periode een ticket te kopen.

Hoe was RTE ook alweer offline?

In 2019 vierden we de jubileumeditie, voor het vijfjarig bestaan, van het Recruitment Tech Event groots. De editie in 2021 is met 150 offline deelnemers een stuk kleiner, maar verwacht voor de rest weer een ouderwets event. In onderstaande aftermovie is de sfeer weer een beetje te proeven van RTE19:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER