Het gebruik van video is in 2020 nóg belangrijker geworden. Maar hoe haal je hier als organisatie het meest uit? Martijn Hemminga, oprichter van WBNRS, ging hier dieper op in in zijn Tech Talk tijdens Demo_Day Online 2020.

Inform, inspire & interact with live online video

In tijden waarin events voor (potentiële) medewerkers niet of lastig te organiseren zijn, biedt live online video uitkomst. Van kleinschalig webinar naar grootse livestream. Van online event (zoals Demo_Day eerder dit jaar) tot interactieve webcast. Of het nu gaat om recruitment, arbeidsmarktcommunicatie, employer branding of interne communicatie een goed verhaal verdient een goed podium. WBNRS helpt je hier graag bij.

Vrijblijvend sparren over (live) video

Wil je in 2021 ook (live) video inzetten voor arbeidsmarktcommunicatie en wil je weten wat goed aansluit bij jouw organisatie en doelen? Plan dan vrijblijvend een sparsessie in met Martijn Hemminga die naast oprichter van Recruitment Tech en WBNRS ook expert op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie is. In een online sparsessie van een half uur denkt hij graag vrijblijvend met je mee. Meer weten? Hier vind je meer informatie.

WBNRS: spin-off van Recruitment Tech

WBNRS is een zusje van Recruitment Tech en is ontstaan in coronatijd. Recruitment Tech heeft haar eigen studio waar zij in eerste instantie alleen voor zichzelf (live) opnames deed. Maar in het voorjaar werd Recruitment Tech meerdere keren benaderd of de studio ook door derden gebruikt kon worden en zo is WBNRS ontstaan. WBNRS heeft niet alleen alle kennis in huis voor live video, maar ook kennis van recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. Hierdoor kunnen we opdrachtgevers ook inhoudelijk adviseren over de juiste inzet van live video.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER