Geef jouw mening: In welke recruitmenttechnologie ga jij in 2021 investeren?

Een nieuw recruitmentsysteem, video recruitment of juist chatbots? Of even geen investeringen? Laat via onze poll hieronder weten in welke recruitment tools jij gaat investeren in 2021!

Uitslag tijdens Nieuwjaarsspecial Monthly

Tijdens deze Nieuwjaarseditie van de Monthly op 6 januari blikken we met een dubbellange aflevering terug op 2020 en vooruit op 2021 met diverse gasten. Wat was het recruitment tech nieuws in 2020? Wat waren de grootste innovaties? Welke overnames zijn gedaan? Je volgt het op woensdag 6 januari vanaf 16.00 uur live via de LinkedIn van Recruitment Tech. Lees hier alles over de gasten die zullen aanschuiven!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER