Fijne feestdagen namens Recruitmenttech.nl en op naar een succesvol 2021

Recruitmenttech.nl wenst haar bezoekers, recruitment tech leveranciers en partners fijne feestdagen en een gezond en wervingsvol 2021!

Wij kijken terug op een bewogen 2020, waarin we door de coronacrisis helaas geen offline Demo_Day en Recruitment Tech Event hebben kunnen houden. Desondanks zijn we trots op de eerste online edities van deze events! Wij hopen iedereen weer te ontmoeten op onze websites en evenementen in 2021!

Nieuwjaarsspecial Recruitment Tech Monthly

Tijdens deze Nieuwjaarseditie van de Monthly op 6 januari blikken we met een dubbellange aflevering terug op 2020 en vooruit op 2021 met diverse gasten. Wat was het recruitment tech nieuws in 2020? Wat waren de grootste innovaties? Welke overnames zijn gedaan? Je volgt het op woensdag 6 januari vanaf 16.00 uur live via de LinkedIn van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER