Kijk de demo talk van Jobsupporters terug: Van jobmarketing campagne naar kandidaat management

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Jobsupporters.

Van jobmarketing campagne naar kandidaat management

We laten de kracht zien van ons recruitment platform waarbij de kandidaat middels een slimme jobmarketing campagne op een visueel aantrekkelijke werken-bij website landt welke geoptimaliseerd is voor activatie. Vervolgens laten we zien wat er na het solliciteren aan de achterkant gebeurt in ons ATS.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Jobsupporters terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER