Kijk de demo talk van Carerix terug: Carerix ATS & CRM, integraties en Dashboarding

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Carerix.

Carerix ATS & CRM, integraties en Dashboarding

Tijdens de Carerix demo nemen we je mee door jouw dagelijkse recruitment werkzaamheden. We laten je zien hoe je een vacature met hulp van de Vacatureverbeteraar aantrekkelijk maakt en direct online zet. Daarnaast laten we je zien hoe je de juiste kandidaat kan vinden in de eigen kandidatendatabase en externe bronnen zoals Linkedin. Bekijk de aanpasbare workflows, integraties met andere tools zoals digital signing, feedback en dashboarding.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Carerix terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER