Kijk de demo talk van Intelligence Group terug: Wervingskansen ontdekken in turbulente tijden

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Intelligence Group.

Wervingskansen ontdekken in turbulente tijden

In deze demo laat Intelligence Group zien hoe data inzicht geven in de kansen die er in deze turbulente tijden ontstaan op het gebied van recruitment. De door Intelligence Group praktisch vertaalde data zorgen ervoor dat u en uw collega’s kennis op kunnen bouwen van zowel de vraag (vacatures) als aanbodkant (talent) op de arbeidsmarkt. Deze kennis maakt dat u voor elke doelgroep succesvolle wervingsstrategieën kunt bepalen.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Intelligence Group terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER