Kijk de demo talk van Cammio terug: Maak recruitment persoonlijk met video interviews en -vacatures

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Cammio.

Maak recruitment persoonlijk met video interviews en -vacatures

In deze sessie legt Walter Hueber, CEO bij Cammio video recruitment experts, uit hoe videos het verschil kunnen maken als jij je sollicitatie, selectie en onboarding processen met aandacht voor persoonlijkheid naar een hoger niveau wilt tillen. Niet voor niets is video DE nieuwe standaard in online communicatie: videogebaseerde processen zijn vaak niet alleen efficiënter en eerlijker, ze zijn ook gewoon leuker! Als jij elke stap in de talent journey van jouw nieuwe collega’s extra aandacht wil geven en het echte potentieel van je kandidaten wil ontdekken, dan mag je deze sessie zeker niet overslaan.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Cammio terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Meer demo’s?

Bekijk ook deze demo’s terug:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER