Kijk de demo talk van Recruition terug: Rondreis door het ATS

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Recruitment Tech licht dagelijks een demo talk uit, welke je gratis en op je gemak terug kan kijken. Vandaag is het de beurt aan Recruition.

Rondreis door het ATS

Als recruiter vind je het belangrijk dat een ATS zoveel mogelijk werk voor je uit handen neemt. Bij Recruition begrijpen we dat, en hebben we dat voor je ondervangen met slimme software. In deze demo nemen we je mee door een aantal modules, waarbij we je laten zien hoe jij jouw proces kunt inrichten, vacatures kunt aanmaken en waarbij je zelf hiring managers kunt toevoegen om je procedures te optimaliseren.

De demo terugkijken

De demo talk is gratis terug te kijken als je je naam en zakelijk mailadres invult in onderstaand formulier. Deze gegevens worden gedeeld met de betreffende partner. Via het door jou opgegeven mailadres ontvang je de link naar de demo talk.

De demo van Recruition terugkijken? Schrijf je hieronder in:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER