Replay Week Demo_Day Online 2020 van start: kijk alles on demand terug

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Van 15 t/m 19 juni kijk je alles, de demo’s en tech talks, op je gemak gratis terug.

Demo_Day Online 2020

Tijdens Demo_Day Online 2020 ontvingen we donderdag 11 juni op de virtuele beurs ruim vierhonderd enthousiaste recruitmentprofessionals die zich door leveranciers en experts lieten bijpraten over de laatste trends op het gebied van recruitment en tech. Iets gemist? Of wil je graag nog iets terugkijken? Van 15 tot en met 19 juni kijk je alles, de demo’s en tech talks, op je gemak gratis terug. Hiervoor kan je je hier via de reguliere manier aanmelden. Als je je al had aangemeld voor Demo_Day, kan je uiteraard gewoon met je inloggegevens inloggen. Aanmelden voor de Replay Week > 

Kijk hieronder terug hoe de dag eruit zag:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER