skeeled kondigt ontwikkelingen met VONQ en Indeed aan

Na een omzetstijging van 120% in 2019 verwacht skeeled dit jaar wederom een verdubbeling van de omzet. Mike Reiffers en Nicolas Speeckaert kondigen ook twee spectaculaire ontwikkelingen aan met Vonq en Indeed, naast de lancering van de V3 van de software.

Evolueren

“Het werving- en selectieproces is een fundamenteel proces voor bedrijven. Doordat de markt voortdurend verandert, evolueren we ook om steeds meer innovatieve oplossingen aan te bieden aan recruiters”, legt Nicolas Speeckaert, medeoprichter van skeeled, uit.

Begin juni 2020 lanceerde skeeled de V3-versie van haar software voor talentacquisitie, met nieuwe recruitment marketing functionaliteiten in het bijzonder. Na een omzetgroei van meer dan 120% in 2019 ten opzichte van het jaar ervoor, heeft de startup de wind in de zeilen. Bovendien is het bedrijf van plan zijn personeelsbestand, dat in Luxemburg en Porto is gevestigd, tegen het einde van 2020 te verdubbelen van 25 naar 50 personen in het team.

Partnership met VONQ

Naast de technologische evolutie van de oplossing, die noodzakelijk is om in te spelen op de behoeften van de sector, gaat skeeled regelmatig nieuwe samenwerkingsverbanden aan met platformen voor de distributie van het arbeidsaanbod. De startup heeft zojuist een partnerschap gesloten met VONQ, de Europese leider op het gebied van smart recruitment marketing technologie. Hierdoor kunnen skeeled-gebruikers via het uitgebreide netwerk van VONQ – meer dan 2.000 kanalen wereldwijd – reclamecampagnes voor openstaande vacatures realiseren door de publicatie van vacatures en de aankoop van bijbehorende marketingcampagnes in de pers te combineren.

Technologische integratie met INDEED

skeeled heeft tevens haar diensten gebundeld met de internationale Indeed groep, die zij technologisch heeft geïntegreerd in haar software, zodat de publicatie van vacatures geautomatiseerd kan worden.

skeeled wil haar ontwikkeling voortzetten en streeft naar 100% groei in 2020 ten
opzichte van 2019 en een verdubbeling van het personeelsbestand.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER