Tijdens Demo_Day Online 2020 ontvingen we donderdag 11 juni op de virtuele beurs ruim vierhonderd enthousiaste recruitmentprofessionals die zich door leveranciers en experts lieten bijpraten over de laatste trends op het gebied van recruitment en tech. Kijk hieronder terug hoe de dag eruit zag.

Replay Week

Heb je Demo_Day Online 2020 gemist? Geen zorgen! Van 15 t/m 19 juni kijk je alles, de demo’s en tech talks, op je gemak gratis terug. Hiervoor kan je je hier via de reguliere manier aanmelden. Als je je al had aangemeld voor Demo_Day, kan je uiteraard gewoon met je inloggegevens inloggen. Aanmelden voor de Replay Week > 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


DELEN

LAAT EEN REACTIE ACHTER