Profiteer nog tot donderdag 1 oktober van korting op het Recruitment Tech Event 2020

Het is nog twee weken mogelijk om te profiteren van de vooraanmeldingkorting voor het Recruitment Tech Event 2020. Tot 3 februari kan je je vrijblijvend vooraanmelden en ontvang je 50% korting op je ticket zodra de registratie opengaat.

Vooraanmelden Recruitment Tech Event 2020

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Naast inspirerende keynotes zijn er 24 breakout-sessies en vele demo’s, waardoor dit de ideale dag is om je te laten inspireren op het gebied van recruitment tech. Meld je hier uiterlijk 3 februari vrijblijvend aan om je met 50% korting te kunnen aanmelden wanneer de registratie opengaat.

Jubileumeditie 2019

Op donderdag 21 november vond het Recruitment Tech Event 2019 plaats, alweer de vijfde editie van het event waar de recruitmenttechnologie van morgen onder de loep genomen wordt. Geniet hier na met beelden van die dag.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER