Startup Welcome to the Jungle helpt organisaties om hun vacatures onder de aandacht te brengen, tot de onboarding aan toe. Mathilde Alonso, Sales Development Manager, vertelde tijdens UNLEASH Paris meer over de veelbelovende organisatie.

‘Eerlijke vacatures’

Het Franse Welcome to the Jungle werkt aan ‘eerlijke vacatures’. Naast dat de organisatie een recruitmentsysteem aanbiedt en de onboarding van de kandidaten faciliteert, helpen ze hun klanten ook om meer aandacht voor vacatures te genereren, door middel van hun eigen fotografen en videocrew.

Internationale uitbreiding

Eind 2019 werd bekend dat Welcome to the Jungle liefst 20 miljoen aan investeringen ophaalde, waarmee ze de stap willen maken naar meer landen en tegelijk het ontwerpen van nieuwe producten. “De roadmap van Welcome to the Jungle in 2020 is om de internationale uitbreiding voort te zetten.” De producten van de organisatie zijn tot nu toe verkrijgbaar in Frankrijk, Spanje, Slowakije en Tsjechië en in 2020 volgen meer Europese landen, vertelt Mathilde Alonso in onderstaande video.

Heb jij de Recruitment Tech Guide 2020 al in huis?

Recruitment Tech Guide 2020

De Recruitment Tech Guide 2020 staat vol met inspiratie voor als je meer wilt halen uit jouw recruitment met tooling. Dit is de tweede editie van het jaarmagazine over recruitmenttechnologie. Benieuwd naar de interviews, achtergrondverhalen en tips & tricks op het gebied van recruitment? Hier vind je de inhoud. Het 2020-jaarboek is hier te bestellen voor slechts €19,50!

De Recruitment Tech Guide 2020 is een handzaam A5-jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers van recruitmenttechnologie in Nederland en België.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 7e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 18 november 2021. 


    Ontvang naast de wekelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER