Bullhorn neemt cube19 over:

Bullhorn, gespecialiseerd in het aanbieden van recruitmentsoftware dat op het Salesforce-platform is gebouwd, kondigde aan dat het Herefish, leverancier van automatiseringsoplossingen, heeft overgenomen.

Automatisering

Herefish biedt automatiseringsplatformtechnologie die de drukte voor recruitmentorganisaties vermindert. Door het automatiseren van belangrijke activiteiten tijdens de wervingscyclus kunnen Herefish-klanten zich richten op het stimuleren van nieuwe groei in plaats van zich zorgen te maken over repetitieve, foutgevoelige taken. Herefish stelt moderne uitzendbureaus in staat om de communicatie en de processen te automatiseren en zo een hoogstaande ervaring voor kandidaten, klanten en aannemers te realiseren.

Volledig gedigitaliseerde infrastructuur

De overname van Herefish zal organisaties helpen hun transformatieproces te versnellen door hen in staat te stellen tijdrovende en handmatige processen te automatiseren en zo de bottom-line en top-line groei te verbeteren. Art Papas, oprichter en CEO van Bullhorn: “Uitzendbureaus worden geconfronteerd met tal van uitdagingen in hun organisatie, maar één ding is constant: alle organisaties zijn op zoek naar het bijhouden van de eisen van de klant. De overgang naar een volledig gedigitaliseerde infrastructuur met geautomatiseerde processen zal deze bedrijven helpen om gelijke tred te houden. Herefish levert cruciale bouwstenen om deze transformatie mogelijk te maken, zodat onze klanten de vruchten kunnen plukken van een verbeterde productiviteit en top-line groei.”

Cruciaal belang

Jason Heilman, CEO van Herefish: “Automatisering is van cruciaal belang voor de digitale transformatie van de uitzendbranche en we zijn verheugd om ons bij het Bullhorn-team aan te sluiten en de productiviteit en de efficiëntie uitzendbureaus ter wereld te brengen. Bullhorn en Herefish hebben een zeer klantgerichte cultuur en we kunnen niet wachten om onze klanten te helpen zich voor te bereiden op de toekomst en zich voor te bereiden om te winnen.”

Over Bullhorn

Bullhorn is wereldwijd marktleider in software voor de recruitmentbranche. Meer dan 11.000 organisaties vertrouwen op het cloudgebaseerde platform van Bullhorn om hun recruitmentprocessen van begin tot eind naar een hoger niveau te tillen. Het hoofdkantoor bevindt zich in de Verenigde Staten en verder heeft het kantoren over de hele wereld. Bullhorn is nog altijd onder leiding van de oprichter en is trotse werkgever van meer dan 1100 mensen wereldwijd.

Meer over de overname is hier te vinden.

Poll: In welke recruitmenttechnologie investeer jij in 2020?

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER