Digitalisering, snelle technologische ontwikkelingen en krapte op de arbeidsmarkt. Hoe kun je je als bureau dan nog onderscheiden? Dat is de vraag die 28 januari 2020 centraal staat tijdens het tweede Werf& Jaarcongres voor Bureaurecruiters in Utrecht.

Succesvol blijven

In tijden van snelle verandering kun je als bureau niet meer aankomen met een traditionele werkwijze. Maar hoe kun je aan de slag met een efficiënter proces om de beste kandidaat als eerste te bereiken? Tijdens het bomvolle programma, onder leiding van dagvoorzitter Wim Davidse, leer je over hoe jij ook in de toekomst succesvol blijft.

Zo hoor je bijvoorbeeld hoe USG People haar intercedenten opleidt tot Growth Hacker om meer kandidaten te bereiken en de conversie te verhogen. Ook laat LTP je kennis maken met AI-Robot Sygmund die in een kort interview de persoonlijkheid van een kandidaat analyseert. Geert-Jan Waasdorp neemt je in de belangrijkste succesvolle ontwikkelingen binnen bureaurecruitment, en Caroline Pols vertelt je alles over hoe je marketing automation succesvol in je recruitmentproces integreert. Is er in de toekomst eigenlijk nog wel plek voor bureaus? Leo Witvliet, Professor of Interim Management aan Nyenrode Business Universiteit, deelt zijn visie over de opkomst van platforms en wat dit betekent voor recruitment.

Deze en nog vele andere onderwerpen komen aan bod. Wil je als bureaurecruiter ook de toekomst vol vertrouwen tegemoet kunnen gaan? Zorg dan dat je vooraan zit. Meer informatie vind je hier.

Als lezer van Recruitment Tech profiteer je bovendien van €75,- korting op je kaartje met code RTBR2020. Meld je dus direct aan!

Dit was de eerste editie van het Werf& Jaarcongres Bureaurecruitment:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER