Het einde van het jaar komt er weer aan en dan is het natuurlijk tijd om terug te blikken. Recruitment Tech doet dit in de maandelijkse live-uitzending Monthly van 18 december: een uur bomvol recruitmenttechnologie en diverse gasten.

Bomvol programma

In deze bomvolle uitzending schuiven, onder het licht van de kerstboom en het genot van een oliebol, diverse gasten aan. Expert Liesbet De Rouck komt vertellen over haar jaar, de ATS Show en de (internationale) plannen voor 2020. Heleen Stoevelaar neemt je mee in de wereld van referral recruitment en de vijf afgelopen edities van het Recruitment Tech Event, waar ze dagvoorzitter was. Ook de winnaars van de Recruitment Tech Awards 2019, Recruit Robin en Albert Heijn, komen vertellen over hun jaar en development op het gebied van recruitment. Samen met deze gasten én host Martijn Hemminga blikken we terug op 2019 en kijken we vooruit naar 2020 op het gebied van recruitment. Niet alleen een uur vol recruitmenttechnologie, ook maak je als kijker kans op twee vrijkaarten voor het Recruitment Tech Event 2020 op 19 november!

Live op woensdag 18 december, 16.00 uur

Zoals gezegd is de live-uitzending op woensdag 18 december vanaf 16.00 uur te volgen. Zeker weten dat je deze niet mist? Like dan Recruitment Tech op Facebook, zodat je een melding krijgt wanneer het programma begint. Mocht je het toch missen, dan is er geen man overboord. De uitzending is daarna namelijk in zijn geheel terug te kijken via Facebook en het YouTube-kanaal van Recruitment Tech.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER