In de maandelijkse liveshow Recruitment Tech Monthly was in de septembereditie Robbie Sakkers van Ratecard te gast. In deze veertiende uitzending stonden we onder meer stil bij het laatste nieuws op het gebied van recruitmenttechnologie en de werkwijze van Ratecard.

Internationale ambities Ratecard

De 29-jarige Robbie Sakkers is co-founder en CEO van Ratecard. Met Ratecard verzamel je feedback, beheer je jouw reputatie en publiceer je referenties via zoekmachines en sociale media. Deze feedbacktool verzamelt volledig geïntegreerd en geautomatiseerd feedback binnen het bedrijfsproces. Robbie vertelt in de liveshow meer over de organisatie en de ambities voor 2020. “We willen met Ratecard de UK veroveren.” In onderstaande video kijk je de hele uitzending terug.

Meest gelezen op recruitmenttech.nl

Tijdens de uitzending deelde presentator Martijn Hemminga ook de drie meest gelezen artikelen op van afgelopen maand over recruitmenttechnologie. Deze vind je hieronder:

3. Blockchain: een zegen voor recruiters en een gevaar voor bureaus?

Blockchain: een zegen voor recruiters en een gevaar voor bureaus?

2. 4 HR & recruitment tech events die je dit najaar zeker niet mag missen

4 HR & recruitment tech events die je dit najaar zeker niet mag missen

1. Futurist Richard van Hooijdonk: “De toekomst van recruitment kun je je niet voorstellen, maar is heel dichtbij”

Futurist Richard van Hooijdonk: “De toekomst van recruitment kun je je niet voorstellen, maar is heel dichtbij”

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER