Sourcers opgelet: doe mee aan dit internationale onderzoek naar de populairste tools voor sourcing

Deze maand is voor het zesde jaar op rij de Stand van Werven gestart. Bij dit jaarlijkse onderzoek steekt de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie de peilstok in het recruitmentvak.

Stand van Werven

Het doel van dit onderzoek is om een totaalbeeld te krijgen van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment in 2019 én 2020. Denk aan trends & ontwikkeling, prioriteiten en internationaal werven. Ook kunnen hier anderen mee worden geholpen om de juiste prioriteiten te stellen. De enquête geeft de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie niet alleen antwoorden, het is voor jouw organisatie ook een goede checklist.

Doe mee en win gave prijzen

Je kunt meedoen aan het onderzoek door een korte vragenlijst (max 10 minuten) in te vullen. De afgelopen edities hebben meer dan 200 professionals deze enquête doorlopen. Als dank krijgen de deelnemers de resultaten te zien nog voor deze worden gepubliceerd en maak je bovendien kans op mooie prijzen:

  • Vrijkaart voor hét Festival Recruitment in de Zon op 27 augustus aanstaande van de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie t.w.v € 299,- (3x)
  • Vrijkaart voor het Werf& Selectie Jaarcongres op 15 oktober 2019 t.w.v. € 395,- (3x)

Vul om hieraan mee te doen aan het einde van de vragenlijst je e-mailadres in (dit is niet verplicht). Alle antwoorden zullen anoniem worden verwerkt.

De enquête vind je hier!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER