Leesvoer voor de zomer: de Recruitment Tech Guide 2019

De zomer is nu echt begonnen en de zomervakantie komt eraan. Je bergt je laptop op, schakelt je telefoon uit of legt hem zo veel mogelijk weg. En als de ontspanning dan komt, pak je een boek of een blad en ga je er eens lekker voor zitten. Een aanrader om mee te nemen op vakantie is de handzame Recruitment Tech Guide 2019. Een combinatie van een boek en een magazine boordevol leuke en nuttige informatie die je gemakkelijk weg leest.

Trends, achtergronden, interviews en meer

Het jaar 2019 is halverwege. Met de Recruitment Tech Guide ben je in mum van tijd op de hoogte van de belangrijkste trends in de recruitment technologie. Lees je de visies van een aantal experts uit het vakgebied op de plek die recruitment technologie in neemt anno 2019. En ben je straks op de hoogte van achtergrond en betekenis van de termen Artificial Intelligence en Blockchain. Of beland je al mijmerend over een aanschaf of implementatie van een recruitmentsysteem bij de tien tips voor het selecteren van een recruitmentsysteem. Dat is handig! En dit is slechts een greep van alles wat je dit jaar sowieso moet weten over recruitmenttechnologie.

2019 jaarmagazine

De Recruitment Tech Guide 2019 is een handzaam A5 jaarmagazine met 100 pagina’s vol trends op het gebied van recruitmenttechnologie, achtergronden, interviews en een overzicht met leveranciers in Nederland en België. In een oplage van 10.000 stuks wordt deze niet alleen verspreid op evenementen zoals het Recruitment Tech Event 2018, Demo_Day 2019, Talent Acquisition Live 2019, Dag van de Flexibele Arbeid 2019, Staffing Awards 2018 en events van Werf& maar ook via HR-vakblad PW.

Nu voor slechts €11,50 te verkrijgen

Op 22 november 2018 verscheen de Recruitment Tech Guide 2019, de eerste printuitgave van Recruitment Tech Media, tijdens het Recruitment Tech Event. Voor € 11,50 (in plaats van €16,50) is de Recruitment Tech Guide nu verkrijgbaar. Klik hier om de complete inhoudsopgave in te zien en te bestellen.

Inhoud

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER