Deze keynote speakers gaan op TA Live jouw recruitment boosten

Tijdens Talent Acquisition Live 2019 vertellen internationale topsprekers je meer over het boosten van jouw recruitment. We nemen de vier keynotes van dit event onder de loep.

Talent Acquisition Live

Sluit je aan bij ruim 200 recruitmentprofessionals tijdens Talent Acquisition Live op 18 april 2019 in Amsterdam. Verwacht onderwerpen als augmented sourcing, interviews via voicebots, het vermenselijken van het wervingsproces, mega sourcing, geautomatiseerde talentpipelines, referral hiring en veel meer innovatieve talentwerving. In het programma kan je alle sessies en keynotes vinden. Op deze vier keynotes gaan we hieronder kort in. We mogen jou vanuit Recruitment Tech een kortingscode van liefst €50,- voor dit event aanbieden. Hiervoor vul je de exclusieve code X4A9B AC38 AB1E 1F62 in tijdens het registreren.

Tech gebruiken om je sourcing te verbeteren

Het zijn zeer interessante tijden waarin enerzijds de sourcers/recruiters nog steeds handmatig sourcen en anderzijds gebruik maken van de nieuwste AI-gebaseerde sourcingtechnologie en dus kiezen voor een volledig geautomatiseerd sourcing-/recruitmentproces. Op 18 april zal Karen Azulai, een Duitse global sourcing expert en oprichter van HR Tech Nation, vertellen over wat zij als de meest geavanceerde opties ziet en toont ze je hoe je relevant kunt blijven in deze veranderende tijden.

Hypergrowth: What you don’t know, kills your growth

Iets weten van hypergrowth? Sophie Theen kan je er wel wat over vertellen. Op dit moment groeit de bezetting bij haar Londense fintech-start-up 11FS met 300% per jaar. Hiervoor, als hoofd HR bij Revolut, werd zelfs 500% in één jaar gehaald. Wat betekent zoiets? Tijdens Talent Acquisition Live vertelt ‘Culture and Talent Guardian’ Sophie Theen dat er volgens haar slechts één ingrediënt is voor succesvolle hypergrowth: je mensen. Wij vroegen haar er alvast meer over.

De terugkeer van de mens: waarom VUCA machines voor het ontbijt eet

De eerste keynote van de dag komt van Christoph Fellinger, hoofd Talent Acquisition bij Beiersdorf AG, dat het meest bekend is van NIVEA. Hij staat stil bij de vraag wie de betere recruiter is: machine of mens? Zijn chatbots, machine learning en kunstmatige intelligentie beter geschikt voor het selecteren van talent? Of zijn ze gewoon een hype, technisch fascinerend, zeker behulpzaam en toch vreselijk overschat? In deze keynote zal Christoph kijken naar de kansen én beperkingen die tech te bieden heeft bij het identificeren en selecteren van toekomstig talent.

Strategisch werven

In het eerste opzicht hebben hospitality en recruitment misschien niet zoveel met elkaar te maken. Maar Teddy Dimitrova, Talent Manager bij Mycujoo, laat zien dat het een het ander wel degelijk kan versterken. Ze vertelt op donderdag 18 april tijdens Talent Acquisition Live aan de hand van haar ervaring hoe je strategisch kunt recruiten.

€50,- korting op jouw aanmelding

Kortom: Talent Acquisition Live 2019 wordt een dag vol inspirerende keynotes, sessies en aanwezige partners. Zoals gezegd mogen we jou vanuit Recruitment Tech een kortingscode van liefst €50,- aanbieden. Hiervoor vul je de exclusieve code X4A9B AC38 AB1E 1F62 in tijdens het registreren.

Klik hier voor alle informatie. Of bekijk eerst nog even de after movie van vorig jaar:

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER