Meld je alleen deze week nog voor slechts €35,- aan voor Demo_Day 2019

Op donderdag 6 juni 2019 vindt de derde editie plaats van Demo_Day. Ruim 50 leveranciers van recruitment- én talenttooling tonen deze dag hun oplossingen en verzorgen demo’s. Nog tot 1 april meld je je voor slechts €35,- aan.

Flinke korting

Tot 1 april kunnen gebruikers van recruitment- en talenttooling (werkzaam bij corporate of bureau) zich voor slechts €35,- aanmelden voor de ochtend of middag op www.demoday.nl. Hierna gaat de prijs naar €65,- per ticket.

Eerste 20 partners bekend

In totaal zullen er zo’n vijftig partijen hun oplossingen tonen. Deze week zijn de volgende tien partijen bekend gemaakt. Benieuwd welke eerste dertig partijen op het event aanwezig zullen zijn? Dat lees je hier.

Demo’s, demo talks en tech talks

Demo_Day bestaat niet alleen uit een expo vloer waar leveranciers van recruitment en talent tooling één op één demo’s geven, maar ook uit demo talks in een tweetal kleine theaters verspreid over de expo vloer. Daarnaast geven onafhankelijke experts zogenaamde tech talks. Het is dan ook dé dag om te ontdekken hoe jouw recruitment & retentie van talent geboost kan worden. Meld je hier tot 1 april voor slechts €35,- aan.

Demo_Day 2018

Tijdens de tweede editie, op 7 juni 2018, waren, naast de 34 Demo-partners ook diverse sessies en Tech Talks te volgen. Op de aftermovie hieronder kan je een globaal overzicht van de geslaagde dag krijgen.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 6e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 19 november 2020. 


    Ontvang naast de tweemaandelijkse update ook e-mail alerts van nieuwe berichten in één of meerdere categorieën.

LAAT EEN REACTIE ACHTER