Wij, als gebruikers van technologie, moeten met deze technologie mee veranderen. Dat was de boodschap van Hung Lee tijdens het Recruitment Tech Event 2018, waar hij keynote speaker was.

Keynote

In deze keynote vertelde Hung Lee ons wat de belangrijkste recruitment tech trends zijn in de nabije en verre toekomst. Welke innovatieve recruitmenttools zullen de manier waarop we werven voor altijd veranderen? Met zijn wekelijkse nieuwsbrief ‘Recruiting Brainfood’ houdt Hung recruiters wereldwijd op de hoogte van de wereld van recruitmenttechnologie. Tijdens het vierde Recruitment Tech Event gaf Hung ons een live preview van wat we in de toekomst kunnen verwachten.

Verandering

In de video hieronder kun je de hele keynote van Hung Lee bekijken. Van het vasthouden aan LinkedIn tot de spanningen die ontstaan tussen kunstmatige intelligentie en data privacy. De belangrijkste boodschap van Hung Lee: “Technologie verandert en wij als gebruikers van deze technologie moeten mee veranderen”.

WorkShape.io en Recruiting Brainfood

Hung Lee loopt al meer dan 15 jaar rond in het recruitmentvakgebied als bureaurecruiter, recruitment manager, internal Head of Talent, recruitment trainer en strategisch adviseur van startups in de tech scene van London. In 2014 begon hij samen met twee vrienden aan het bouwen van Workshape.io, een matching service voor tech talent. Daarnaast cureert Lee het recruitment tech nieuws vanuit de hele wereld in zijn wekelijkse nieuwsbrief Recruiting Brainfood.

Profiteer tot 1 juni van €150,- korting

Ontdek hoe technologie jouw recruitment kan optimaliseren tijdens het Recruitment Tech Event. Hét toonaangevende event over de recruitmenttechnologie van morgen. Met inspirerende keynotes, verdiepende breakouts en innovatieve demo’s. In 2019 vindt de 5e editie plaats op donderdag 21 november. Tot 1 juni meld je je nog aan voor deze jubileumeditie met liefst €150,- korting!

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER