Eerste plattegrond Recruitment + Talent Tech Demo_Day 2019 bekend

Je hebt nog maar één week, tot 15 maart, om met jouw startup mee te doen aan de Startup Pitch 2019. Hiermee maken zes startups kans op een gratis plek tijdens Recruitment + Talent Tech Demo_Day!

Over Demo_Day

Donderdag 6 juni 2019 vindt de derde editie plaats van Recruitment Tech Demo_Day. Hét event om je concreet te oriënteren op de technologie om je recruitment te boosten en jouw startup kan erbij zijn.

Kans

Op het gebied van recruitmenttechnologie zijn veel interessante startups actief. Deze jonge bedrijven dagen de huidige aanbieders van recruitmenttechnologie uit met innovatieve oplossingen, maar hebben vaak weinig tot geen budget voor marketing. Demo_Day biedt daarom zes startups (3x talenttechnologie en 3x recruitmenttechnologie) de mogelijkheid om met een gratis partnership t.w.v. € 2.500,- aanwezig te zijn op de derde editie van Demo_Day op 6 juni 2019 in Utrecht.

Hoe doet mijn startup mee?

Tot en met 15 maart 2019 is het mogelijk om je op te geven voor de pitch. In deze startup-pitch moet je aangeven waarom deze startup niet mag ontbreken op Demo_Day 2019. Uit alle inzendingen worden dus zes startups gekozen die een gratis demo spot toegewezen krijgen tijdens het event! Je krijgt een demo desk tot je beschikking voor bijvoorbeeld je laptop, en uiteraard is er Wi-Fi en stroom aanwezig. Daarnaast verzorg je tweemaal een korte demo van jouw tool in de Speakers Corner.

Beoordeling

De pitches zullen beoordeeld worden en hieruit komen dus zes startups naar voren die op Demo_Day aanwezig mogen zijn. De organisatie zal onder andere op de volgende zaken letten:

  • Innovatief karakter van de recruitmenttool;
  • Of de oplossing onderscheidend is;
  • Onderbouwing van de pitch.

Alle informatie die je nodig hebt én de planning van de Startup Pitch vind je hier.

Voor wie?

De Startup Pitch is bedoeld voor Europese startups op het gebied van recruitment en/of talenttechnologie. De startup moet na 1 januari 2018 zijn opgericht. De organisatie moet acteren als startup door dit duidelijk in haar communicatie te vermelden en/of verbonden te zijn aan een incubator en/of maximaal 10 medewerkers in dienst te hebben.

Het formulier voor de pitch vind je hier!

Demo_Day 2018

Tijdens de tweede editie, op 7 juni 2018, waren, naast de 34 Demo-partners ook diverse sessies en Tech Talks te volgen. Op de aftermovie hieronder kan je een globaal overzicht van de geslaagde dag krijgen.

 

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER