Tijdens Unleash Amsterdam sprak Brad Goldoor van Phenom People met Recruitment Tech TV. Phenom People is een recruitment software platform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machine learning om het proces van het verbinden van werkzoekenden met werkgevers te optimaliseren.

Over Phenom People

Phenom People bouwde het eerste Talent Relationship Marketing platform ter wereld. TRM is een geautomatiseerd systeem voor het managen van de talentrelatiecyclus van huidige en toekomstige kandidaten, het stimuleren van bewustzijn, interesse, betrokkenheid en acquisitie. Het TRM-platform van Phenom People brengt de doelstellingen, prioriteiten en acties van kandidaten, recruiters, aanwervingsmanagers én leiders op het gebied van talentacquisitie op één lijn.

Voordelen

Brad Goldoor deelt de voordelen van Phenom People. “De belangrijkste voordelen zijn natuurlijk de drie sleutelwoorden: tijd, kosten en kwaliteit van de hire. Het platform werkt ook met alle grote recruitmentsystemen.” Meer over de voordelen, de TRM en de roadmap voor 2019, zie je in het onderstaande interview.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang twee keer per maand de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op vrijkaarten voor de 5e editie van het Recruitment Tech Event op donderdag 21 november 2019. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER