Tijdens Unleash Amsterdam sprak Brad Goldoor van Phenom People met Recruitment Tech TV. Phenom People is een recruitment software platform dat gebruik maakt van kunstmatige intelligentie en machine learning om het proces van het verbinden van werkzoekenden met werkgevers te optimaliseren.

Over Phenom People

Phenom People bouwde het eerste Talent Relationship Marketing platform ter wereld. TRM is een geautomatiseerd systeem voor het managen van de talentrelatiecyclus van huidige en toekomstige kandidaten, het stimuleren van bewustzijn, interesse, betrokkenheid en acquisitie. Het TRM-platform van Phenom People brengt de doelstellingen, prioriteiten en acties van kandidaten, recruiters, aanwervingsmanagers én leiders op het gebied van talentacquisitie op één lijn.

Voordelen

Brad Goldoor deelt de voordelen van Phenom People. “De belangrijkste voordelen zijn natuurlijk de drie sleutelwoorden: tijd, kosten en kwaliteit van de hire. Het platform werkt ook met alle grote recruitmentsystemen.” Meer over de voordelen, de TRM en de roadmap voor 2019, zie je in het onderstaande interview.

Blijf op de hoogte met de e-mail update

Ontvang iedere dinsdag de e-mail update met het laatste nieuws op gebied van recruitmenttechnologie. En maak kans op online en offline vrijkaarten voor de 1e editie van het hybride event Recruitment Tech Case_Day op donderdag 3 november 2022 live vanuit Pathé Utrecht Leidscherijn. 


LAAT EEN REACTIE ACHTER